Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Lansare Honda RCV la salonul EICMA 2014


Lansare Honda RCV la salonul EICMA 2014
  31.10.2014

Conform zvonurilor din lumea moto,cei de la Honda vor lansa la salonul EICMA Milano 2014 una din cele mai asteptate motociclete,modelul RC213V-S fiind derivat din modelul care participa la MotoGP.

Potrivit surselor unei publicatii din Japonia,noul model Honda RCV va fi propulsat de un motor V4 cu o capacitate cilindrica de 1000cc si va avea o putere maxima de 200cp.

Noua motocicleta Honda RCV super-sport va fi un pas important pentru cei de la Honda,mai ales ca in ultima vreme,rivalii sai de la Kawasaki si Yamaha au avut o "avalansa" de lansari cu noile modele 2015.

Avand in vedere ca japonezii de la Kawasaki au lansat modelul H2R la salonul Intermot,la EICMA vor lansa Ninja H2,motocicleta cu motor supra-alimentat,o inovatie in industria moto.Desi nu avem confirmarea celor de la Yamaha,este posibil ca si acestia sa prezente modelul R1,super-sportiva de peste 200cp.

Se pare ca saptamana viitoare,tot la salonul EICMA Milano,isi va face aparitia si noua versiune a motocicletei Honda Africa Twin,model deja confirmat de constructor inca din toamna anului trecut,dar care nu a fost lansat oficial.

Cred ca cei de la Honda ar trebui sa vina cu ceva nou pe piata,mai ales ca in ultima perioada s-au axat mai mult pe scutere si facelift-uri si competenta a tot lansat noi motociclete cu imbunatatari la design cat si la motor.


Honda RCV
ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate