Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Kit-ul pentru anvelope HiPer PROFill


Kit-ul pentru anvelope HiPer PROFill
  29.10.2014

HiPer Technologies a dezvaluit un sistem considerat revolutionar de inserare pentru anvelope. Acest sistem este mult mai accesibil la pret fata de produsele competitoare si ofera si o masa mai redusa. Cu mai mult de un an petrecut pentru cercetare si dezvoltare, "PROFill tire kit" se pare ca reuseste sa fie cel mai usor de instalat, in comparatie de cele existente de pe piata, oferind in acelasi timp performante superioare.

Kit-ul contine spuma alba si neagra (prelucrata si pretaiata la fabrica) care va ofera doua niveluri diferite de densitate. Spuma de culoare alba este considerata ca fiind moale, iar spuma neagra este materialul mai tare. Puteti face inserarea optand pentru densitate mai mica(moale), mixt sau densitate mare(tare) si puteti combina materialul alb cu cel negru pana cand veti gasi densitatea dorita. Odata ce kit-ul este instalat, puteti adauga intre 2 si 4 psi de aer pentru a obtine rezultatul perfect pentru ATV-ul vostru.

Producatorii sustin ca veti putea face o economie de pana la 30% la fiecare roata si kit-ul este disponibil pentru
cauciucuri fata de 10 inch si anvelope spate de 9 inch. In curand va exista si o varianta pentru cauciucurile de 8 inch, care probabil va fi disponibila din primavara.

Mai mult, HiPer a declarat ca aceste kit-uri au fost testate pe parcursul etapei de cercetare si dezvoltare de catre echipe pro GNCC, in situatii reale. 
HiPer PROFill Kit  

 ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate