Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Kitul Motorsports iti pastreaza amintirile


Kitul Motorsports iti pastreaza amintirile
  29.06.2010

Uite, aici eram la munte, aici pe traseul ala fain de langa Zarnesti...si tot asa. Arata bine, nu? Prietenii te pot invidia din doua motive: ca te-ai plimbat cu ATV-ul sau motocicleta si ca ai reusit sa captezi totul, sa impartasesti amintirile frumoase. Daca ai o camera performanta pe care sa o atasezi de casca, este foarte simplu, iar acum, acest accesoriu a devenit tot mai accesibil, asa ca nu vedem de ce nu ai incerca si tu sa-ti cumperi unul.

 

Camerele GoPro au mai multe avantaje si o sa ti le spunem: in primul rand, imaginea este foarte clara, nu te face sa te intrebi ce naiba ai filmat, apoi, beneficiind de o baterie mai buna decat avea modelul precedent si poti folosi camera aproape 3 ore, pana la urmatoarea incarcare. Un alt punct forte ale acestui dispozitiv este cardul de memorie care a crescut de la capacitatea de 2 GB la... 32 GB, dupa cum se specifica pe site-ul goprocamera.com.
 

Cei care vor cumpara kitul Motorsports vor primi camera 5 MP HD HERO, baterie si toate cablurile de care au nevoie pentru a se conecta la computer, toate la pretul de 299 dolari. Lor nu le mai ramane decat sa se bucure de amintiri. 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate