Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2020 Kawasaki Z H2 - un supernaked puternic si agil


2020 Kawasaki Z H2 - un supernaked puternic si agil
  10.12.2019

Motorizarea de top Kawasaki intrece si mai mult asteptarile pasionatilor de viteza pe doua roti prin intermediul tehnologiei cu supercharger preluata de pe modelul H2. Filozofia de stil minimalist Sugomi si ADN-ul de naked Kawasaki, plus detaliile de culoare elegante, ecranul TFT si detaliile cromate combina traditia seriei Z cu tehnologia avansata H2.

Cu o istorie de aproape 50 de ani, gama de modele Z primeste in sezonul 2020 un nou membru - motocicleta Kawasaki Z H2. Modelul vine echipat cu un cadru usor si compact Trellis si cu motor in 4 cilindri, 4 timpi, 16 valve, capacitate 998 cmc, DOHC, cu supercharger, pe racire cu lichid si este capabil de 200 CP. Motorul este cuplat la o cutie de viteze in 6 trepte performanta, iar sistemul de pornire este electric. Pachetul de sisteme electronice include: Electronic Cruise Control si KQS (Kawasaki Quick Shift) pentru schimbarea rapida a vitezelor, KTRC, KCMF si KIBS. 

La nivel de suspensii, aceasta motocicleta Kawasaki este dotata cu furca telescopica inversata Showa SFF, reglabila pe fata. Sistemul de franare este compus din 2 discuri semi-flotante 320mm, etriere cu 4 pistoane pe fata si 1 disc de 260mm, etriere flotante cu 2 pistoane pe spate. Farurile cu lumini Led confera un aspect modern. Modelul ofera functia de conectare la smartphone via Bluetooth, fara fir, fapt ce imbunatateste experienta riderului.   Prin utilizarea aplicatiei smartphone „RIDEOLOGY THE APP” pot fi accesate mai multe functii.

In concluzie, cei care isi doresc sa piloteze o motocicleta supernaked  998cc care sa ofere performanta fara compromisuri se pot baza pe agila si puternica Z H2 2020.

Scheme de culoare disponibile:
- Metallic Spark Black / Metallic Graphite Gray / Mirror Coated Spark Black
- Metallic Matte Carbon Gray / Metallic Flat Spark Black Metallic Matte Carbon Gray / Metallic Flat Spark Black
- Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black

Tag-uri

kawasaki, z h2, motociclete, naked, motocicleta 998cc, supernaked,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate