Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

J-wheelz, alternativa noroioasa pentru anvelope si senile


J-wheelz, alternativa noroioasa pentru anvelope si senile
  12.09.2014

Un alt produs inovator lansat special pentru dvs.este J-wheelz. Ideea J-wheelz este de a oferi tractiune extra si flotare pentru ATV-ul sau side-by-side-ul tau. Toata operatiunea de montare dureaza 10 minute, si conform producatorului, poti strabate absolut orice suprafata si tip de teren.

 

J-wheelz ATV Country view  


In plus fata de acesta tractiune extra, un set de J-wheelz ofera si flotare de peste 136 kg, suficient pentru majoritatea quad-urilor de pe piata.
  
 
Daca mergi pe o suprafata plana, J-wheelz nu vor atinge pamantul, asadar nu vor influenta directia sau viteza maxima si nici nu se vor uza ruland pe asflat. Dar atunci cand mergi prin noroi, lamele pentru tractiune te propulseaza pur si simplu.


J-wheelz sunt compuse dintr-o suprafata rezistenta fabricata din copolimer rezistent la impact, material durabil si rezistent la temperaturi pana la -28 C. Fiecare unitate J-wheelz cantareste 3 kg, asadar nu va va incarca vehiculul foarte mult . In plus, J-wheelz va ofera si stabilitate in caz de rasturnare sau sau in pante laterale.


J-wheelz sunt compatibile cu orice roti de 23-26 inch, sunt mai eficiente decat anvelopele obisnuite si mai putin costisitoare decat o pereche de senile.

 

ATVROM - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

 

 

 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate