Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Izolator pentru parbriz de la UTV Tech


Izolator pentru parbriz de la UTV Tech
  15.09.2014

Cei de la UTV Tech s-au gandit sa rezolve o problema intalnita la majoritatea vehiculelor side-by-side: curentii de aer care se formeaza la parbriz.  Modelele stoc de aparatoare formeaza acesti curenti care la randul lor aduc nisip si praf, lucru foarte incomod pentru cei care conduc.

Acum puteti profita de noul produs UTV Tech, Windshield Stiffener, care ofera mobilitate parbrizului, permitand sa fie ridicat sau coborat. Astfel tu vei avea controlul curentilor de aer pentru a preveni aparitia micilor vartejuri de nisip sau praf. Ca si bonus veti avea parte de confort sporit atat pentru conducator cat si pentru pasager, iar vibratiile datorate drumului denivelat vor fi eliminate. Tot ce trebuie sa faceti este sa scoateti garniturile din fabrica si sa le inlocuiti cu Windshield Stiffener.


Izolator pentru parbriz de la UTV Tech - 1

Modelul UTV Tech Stock Polaris Windshield Stiffener este fabricat din aluminiu 0.090 si poate fi atasat foarte usor pe RZR-ul vostru folosind ustensilele si instructiunile din pachet.

UTV Tech a fost fondata in 2008 ca o divizie a VSM Technologies, companie care de peste 30 ani produce accesorii metalice pentru diverse industrii sau institutii.ATVROM - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate