Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

De ce sa alegi un scut de protectie Iron Baltic


De ce sa alegi un scut de protectie Iron Baltic
  09.08.2019

Nu stii de ce sa optezi pentru un scut de protectie pentru ATV sau UTV de la Iron Baltic? Iata pe scurt 3 motive temeinice:

1. Oferta foarte diversificata

In primul rand, ai la dispozitie o multitudine de modele din care poti alege! Producatorul Iron Baltic vine pe piata cu scuturi de protectie din aluminiu si din plastic. Avantajul suprem consta in faptul ca acestea se bucura de o lunga durata de serviciu multumita standardelor moderne de fabricatie.

2. Poti gasi un scut de protectie potrivit pentru ATV-ul sau SSV-ul propriu fara prea mult efort. De exemplu, daca detii un ATV / SXS provenind de la brandurile CF Moto, Polaris, Can-Am, Linhai.

3. Fondata in 2006 in Estonia, compania Iron Baltic a debutat prin productia de protectii si scuturi custom pentru ATV-uri, apoi s-a extins rapid si a largit aria de produse (accesorii diverse pentru vehiculele 4x4 off road). Inainte de a fi lansate pe piata, scuturile marcii estoniene sunt supuse unor teste riguroase in conditii extreme.

Avand ca slogan Helping to make your vehicle all it can be!, producatorul Iron Baltic se adreseaza riderilor pasionati de sporturi off road, precum si celor care desfasoara activitati utilitare in medii cu teren dificil si variabil, care isi propun sa imbunatateasca potentialul vehiculului 4x4 de teren din dotare.

Tag-uri

scut protectie, iron baltic,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate