ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Scut de protectie pentru ATV de la Iron Baltic


Scut de protectie pentru ATV de la Iron Baltic
  29.03.2021

Scuturile de protectie pentru ATV de la Iron Baltic reprezinta un pas inainte de la protectiile oferite din fabrica, ce nu ofera deloc sau ofera o protectie minima la impact. Scuturile Iron Baltic sunt realizate din polietilena (PE-HWU) de inalta densitate, ce detine proprietati excelente impotriva alunecarii, o rezistenta chimica si o rezistenta la coroziune ridicate, la care se adauga protectie anti-UV de top. Materialul ramane foarte dur chiar si la temperaturi joase (inclusiv la -50°C / -58° F), dar in acelasi timp suficient de flexibil pentru a nu se deforma si a reveni la forma sa initiala dupa un impact. Scuturile din plastic au o structura rigida si durabila cu proprietati care permit operarea usoara si sigura in conditii extreme. Toate scuturile din plastic de la Iron Baltic sunt complet compatibile cu toate celelalte produse ale companiei (adaptoare pluguri, kituri bile de remorcare etc.), precum si cu majoritatea accesoriilor de fabrica (trolii originale etc.).

Scuturile din aluminiu de la Iron Baltic ofera cea mai buna durabilitate in raport cu greutatea si asigura protectie superioara. Scuturile din aluminiu sunt realizate din aluminiu marin, cel mai dur care exista si poate fi procesat mecanic. Forma este oferita cu ajutorul taieturii CNC, partile laterale sunt apoi indoite CNC si colturile partilor indoite sunt sudate TIG. Rezultatul este un scut cu structura rigida, puternic si durabil chiar si in conditii extreme. Toate modelele de scuturi din aluminiu Iron Baltic sunt compatibile cu produsele Iron Baltic, dar si cu majoritatea accesoriilor de fabrica. Brandul ofera in prezent scuturi de protectie din aluminiu concepute pentru mai mult de 200 de modele de ATV-uri.

Paleta variata de scuturi de protectie Iron Baltic este menita sa ofere riderului un plus de siguranta la pilotarea in conditii de teren dificile: printre arbusti, prin noroi si apa, nisipi, pietris, pe portiuni stancoase etc. Iron Baltic a inceput in 2006 cu scuturi custom hand made, iar linia de produse s-a extins foarte mult de atunci. In prezent, include peste 200 de scuturi din plastic si aluminiu destinate celor mai populare branduri de ATV-uri (Kawasaki, Polaris, Can-Am, TGB etc.). Iron Baltic dezvolta in permanenta produse noi si are ca misiune sa imbunatateasca modelele existente pe baza feedback-ului oferit de utilizatorii si constructorii de ATV-uri.

 

Tag-uri

scut protectie, iron baltic,

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate