BMW investeste intr-o noua aplicatie pentru smartphone

BMW investeste intr-o noua aplicatie pentru smartphone

22.07.2016
Rever, noua aplicatia pentru smartphone-urile pilotilor de motociclete, tocmai a incheiat un parteneriat avantajos. Noutatile includ ca BMW i Ventures va investi in retelele de socializare a companiei, in timp ce BMW Motorrad va forma un parteneriat strategic cu Rever.

In cautarera unor informatii suplimentare despre Rever, am gasit pe website-ul lor cateva lucruri interesante. Rever, pronuntat REV-er, si-a luat denumirea de la expresia "revving a motor", a tura motorul;  Echipa Rever au sediul intr-un orasel micut din Eagle, Colorado, amplasata special la munte pentru ca angajatii sa aibe access la rute de motociclete in natura chiar din "spatele curtii", lucru decisiv pentru a dezvolta noua aplicatia. Sustin ca motocicletele reprezinta pentru ei mai mult decat un hobby. Este un stil de viata ce aduce laolalta oamenii din toate colturile lumii. Aplicatia si website-ul Rever ajuta sa uneasca comunitatea internationala a motociclistilor, ajutandu-i sa impartaseasca, sa creeze si sa inregistreze experientele lor unice.

BMW investeste intr-o noua aplicatie pentru smartphone - BMW

Detaliile despre aceasta afacere sunt vagi, insa se poate deduce in mod logic ca BMW va fi capabil de a utiliza platforma Rever pentru clientii sai , adaugand conectarea un element social pentru BMW Motorrad.
Desigur, pentru Rever, acest lucru inseamna  ca va beneficia de sprijinul eneia dintre cele mai puternice branduri de motociclete din lume.

"Vedem viitorul motociclismului ca o experienta conectata, una in care pilotii folosesc ultimele tehnologii pentru a-si spori performantele si pentru a peermite tuturor sa-mi impartaseasca pasiunea lor pentr motociclete" a declarat Heiner Faust, vicepresedintele departamentului de vanzari si marketing de la BMW Motorrad. "Rever ofera o tehnologie promitatoare pentru industria noastra si suntem foarte incantati de potentialul viitor al afacerii cu Rever".
Pentru BMW, investitia si parteneriatul cu Rever va ajuta ca producatorul german de a indeplini cerintele de actaulitate a clientilor. BMW va avea de asemenea o oferta mai atragatoare pentru pilotii mai tineri, o data cu ocuparea unui nou segment de pe piata , entry-level, cu modelul BMW G310R.

"Motociclistii sunt persoane extrem de pasionati si aventurosi" spune Justin Bradshaw, co-fondator al Revet. "Insa ne lipseste un spatiu unde sa impartasim pasiunile noastre, experientile si ideile. Lucrand cu BMW, vom aduce tehnologie inovatoare in prim-plan si vom transforma intreaga experienta a pilotajului intr-una mai accesibile si plina de satisfactii".
 

Te-ar putea interesa si:

CCR permite posesorilor de permise categoria B sa conduca motociclete de 125 cc

DECIZIE ASTEPTATA extrem de asteptata. Astazi, Curtea Constitutionala a Romaniei a decis permiterea posesorilor de permise categoria B sa conduca anumite tipuri de motociclete, cu transmisie automata, cu cilindree maxima de 125CC si putere maxima de ...

Citeste mai mult