Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Intretinere Polaris RZR: cum sa tii rugina la distanta


Intretinere Polaris RZR: cum sa tii rugina la distanta
  14.09.2020

Daca locuiesti intr-o zona umeda, probabil ca stii deja ca vehiculul tau poate fi afectat de coroziune. Iata cateva sfaturi practice pentru a evita costurile de reparatii inutile in cazul in care unitatea Polaris RZR din dotare da semne de coroziune a componentelor!

Rugina nu doar ameninta sa ruineze estetica vehiculului tau RZR; in timp, poate compromite integritatea structurala a cadrului si cauza daune ireparabile. Poate impacta de asemenea buna functionare a componentelor importante, cum ar fi franele, astfel incat operarea SSV-lui poate deveni un pericol in sine. Nu ai vrea sa se intample asta, nu-i asa? Informeaza-te cu privire la practicile corecte pentru intretinerea unui side-by-side Polaris RZR!

Depoziteaza vehiculul SxS intr-un spatiu ferit de umezeala! Acesta este probabil cel mai bun lucru pe care il poate face un utilizator pentru a-si proteja investitia. Depozitarea intr-un spatiu inchis si uscat previne formarea coroziunii.

Curata vehiculul tau 4x4 de teren dupa pilotarea in zone cu nisip sau cu sare! Daca temperaturile nu sunt prea joase, este indicat sa speli RZR-ul din dotare cu jet de apa calda, inclusiv sub caroserie. Astfel, eviti ca orice eventuale urme de sare acumulate pe drum sa determine efectul de coroziune.

Indeparteaza murdaria si noroiul pentru a preveni acumularea acestora! Daca nu cureti murdaria vreme indelungata, umezeala din resturi poate provoca daune unitatii RZR, pe langa aspectul neingrijit.

Foloseste un scut de protectie pentru a proteja partea inferioara a modelului tau Polaris RZR! Protectiile sunt accesorii utile in cazul in care pilotarea se face in zone cu pietris si stanca. Scutul protejeaza vehiculul de eventualele zgarieturi si socuri care pot afecta partile cele mai expuse ale vehiculului.

Pentru a te bucura timp indelungat de side-by-side-ul tau Polaris RZR, precum si pentru o functionare in parametri optimi a vehiculului, este suficienta depozitarea acestuia intr-un garaj curat si lipsit de umezeala! Spalarea SxS-ului dupa fiecare plimbare pe trasee noroioase va preveni acumularea de murdarie si formarea ruginii pe componentele importante.

 

Tag-uri

ssv polaris, side by side, intretinere side by side, polaris rzr,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate