Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Interzis pentru ATV-uri si snowmobile in Parang


  06.01.2010

Daca anul trecut va informam ca pe partiile neomologate din Parang nu poate fi oprit accesul ATV-urilor sau a altor vehicule motorizate, iata ca iarna aceasta autoritatile au rezolvat aceasta problema.

Asadar, incepand cu acest sezon turistii care viziteaza statiunea montana nu vor avea voie sa intre pe partie cu masini, snowmobile sau ATV-uri. Cei ce nu se vor conforma noilor reguli risca sa primeaca amenzi usturatoare.

Administratorii partiilor de schi in zona Parang, SC Piatra SA, au declarat de curand ca au reusit sa limiteze accesul vehiculelor motorizate ajutati de aprobarea unei hotarari a consiliului local care era in asteptare de cativa ani. Astfel, reprezentantii domeniului schiabil de aici interzic accesul cu orice tip de mijloc auto .

“Conform HCL 61/2009 este interzis accesul pe pârtiile de schi cu snowmobilele sau cu ATV-urile, precum si cu masinile de teren în statiune. Cei care încalca prevederile acestei hotarâri de consiliu risca sa fie amendati de jandarmii montani cu sume cuprinse între 500 de lei si 3.000 de lei “, mai mentioneaza reprezentantii Sc Piatra SRL.

Iar pentru a putea aplica cat mai rapid si eficient aceste noi reglementari, jandarmii montani monitorizeaza zonele frecventate de turisti.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate