Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Intermot 2014:Yamaha prezinta conceptul 01GEN cu trei roti


Intermot 2014:Yamaha prezinta conceptul 01GEN cu trei roti
  01.10.2014

Cei de la Yamaha au dezvaluit conceptul motocicletei cu trei roti care poarta numele de 01GEN la salonul Intermot 2014 si care se desfasoara in Germania,incepand de azi pana pe 5 octombrie.

Noul concept sport 01GEN dispune de doua roti pe fata si o singura roata pe spate,acesta fiind descris ca "on & off crossover" referindu-se la capacitatea sa de a rula atat pe sosea cat si off-road.

Yamaha 01GEN foloseste setari asemanatoare ale scuterului Tricity in ceea ce priveste suspensia,roata din fata fiind sustinuta de propria furca,permitandu-i motocicletei sa se incline in viraje fara nici o problema.

Daca ne uitam mai atent la noul concept,vom putea observa doua aripi separate,pentru fiecare roata,acest lucru fiind o inovatie pentru motocicletele cu trei roti.


Yamaha street picture

Fiind inca in stadiul de concept,Yamaha nu a oferit mai multe specificatii tehnice pentru acest model si inca nu stim daca il vom vedea pe strazi intr-un timp relativ scurt.

De altfel,stim ca cei de la Yamaha sunt pasionati de dezvoltarea motocicletelor cu trei roti,asta am vazut prin lansarea scuterului Tricity si inca o data conceptul 01GEN ne confirma ca aceasta tehnologie nu poate fi limitata doar la scutere,ci o putem aplica fara nici o grija si pentru motociclete.

ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha. 

 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate