Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Indicatoare DragonFire Racing pentru UTV-ul dvs.


Indicatoare DragonFire Racing pentru UTV-ul dvs.
  26.09.2014

Cei de la DragonFire Racing au prezentat noile indicatoare personalizate speciale pentru UTV-urile folosite pe offroad. Acuratetea indicatoarelor este datorata si materialului carcasei FRP - Fiberglas Reinforced Plastic, construita sa reziste celor mai intense vibratii si schimbari de temperatura. Mai mult, miscarile din interior sunt atenuate pentru uzul off-road extrem. Componentele interne sunt fabricate din alama si otel inoxidabil pentru a preveni coroziunea.

Indicatoarele prezinta conectori nemtesti care ofera o conexiune electrica rezistenta la apa, conditii meteo si praf, eliminand terminalele care sa te ingrijoreze. Mai mult, componentele aflate in direct contact cu lumina solara beneficiaza de un ecran cu protectii UV, DragonFire Racing Icon, pentru a preveni deteriorarea si decolorarea.

Indicatoare DragonFire Racing pentru UTV-ul dvs. - 1

Ca si aparate de masurat optionale exista termometru pentru apa, voltmetru de la 8 la 18 volti, sau indicator pentru nivelul combustibilului.Cel din urma ofera numeroase beneficii printre care unitati Fuel Level Sending optimizate, cu un design de tub capilar care elimina acele erori de masurare datorita miscarii haotice a combustibilului.

Separat, puteti achizitiona si intrerupatoare cu o constructie rezistenta la intemperii, care pot fi legate cu pana la 14-16 fire de legatura. Fiind totodata fabricate din cauciuc moale, acestea se potrivesc perfect cu setul de indicatoare DragonFire Racing.
ATVROM SPORT-importator accesorii GoPro,Lic,Quad Works,Hgs,Kolpin,Leo Vince,Gs,Leisure,Pro Armor,Douglas,Dwt,Goldspeed Racewear,Garmin,Warn

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate