Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Motocicletele Indian, mostenire legendara si inovatie


Motocicletele Indian, mostenire legendara si inovatie
  16.04.2019

Cand vine vorba despre marii jucatori ai industriei de motociclete, prezenta pe piata a constructorului Indian Motorcycles nu poate fi ignorata. In spatele succesului celui mai vechi producator american un rol semnificativ il au mai multi factori-cheie. Dupa cum declara directorul Reid Wilson modelele introduse in ultimii ani, printre care Scout si Chieftain, au contribuit masiv la re-popularizarea brandului.

De exemplu, motocicleta Indian Scout este lider pe segmentul de cruisere entry-level in termeni de putere, inginerie si stil. Cu alte cuvinte, un pachet complet la un pret competitiv. Modelul Chieftain nu este mai prejos, intalnind asteptarile celor care cauta un partener tourer exceptional: ofera confort la pilotarea pe distante mari, dispune de inovatii tehnice si vine cu un stil care mizeaza pe combinatia neo-clasica. In plus, variantele in editii speciale sunt o propunere foarte tentanta.

 

Reid a dezvaluit secretul succesului: „echilibru intre mostenirea Indian si centrarea pe un design modern si performante”. Drept dovada, seria de modificari aduse celor mai indragite modele ale brandului. Platforma Chieftain a fost optimizata prin introducerea jantelor de 19 inch si a aripei deschise si prin lansarea modelelor in editie limitata Elite. In acelasi timp, „noul Scout Bobber este destinat cu predilectie tinerilor piloti in cautarea unui cruiser zvelt si agresiv”.

Popularitatea crescanda a motocicletelor Indian se datoreaza in mare masura si dominatiei pe circuitele de flat track. Ca planuri de viitor, Reid a dezvaluit ca „Indian va continua sa onoreze mostenirea veche de un secol livrand calitate si performante la nivel inalt explorand totodata noi categorii cu modele de motociclete care tintesc un public cat mai larg”.

In concluzie, Indian Motorcycles dovedeste ca ofera mai mult de inscriptia „Since 1901” de pe motor, iar cel mai bun exemplu in acest sens il reprezinta modelele flat track campioane. Iar daca competitorii nu pot sa tina pasul, Indian are sanse reale sa redevina rege dupa aproape un secol.

 

Tag-uri

motocicleta Indian Chieftain, indian scout, motociclete, cruiser, flat track,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate