Linia de motociclete 2019 Indian Chieftain


Linia de motociclete 2019 Indian Chieftain
  06.05.2019

Linia de motociclete 2019 Indian Chieftain este compusa din 4 modele: Chieftain Limited, Chieftain Dark Horse, Chieftain si Chieftain Classic (dedicat celor care prefera designul anterior Chieftain).

Pentru sezonul 2019, cadrul si saua au fost modernizate, iar o ultima modificare la nivel estetic consta in noul logo Indian ce infrumuseteaza rezervorul.


De la debutul sau in 2013, modelele de motociclete Indian Chieftain au castigat constant puncte pentru manevrabilitate, confort si putere. Atat Indian Chieftain, cat si Chieftain Dark Horse si Chieftain Limited ofera in prezent un styling mai agresiv care reflecta performantele de care dau dovada. Pentru riderii care prefera sa ramana fideli design-ului clasic, varianta Chieftain Classic continua sa utilizeze acelasi fender frontal si acelasi cadru traditional.

Lineup-ul optimizat pentru 2019 mentine directia data in 2017 prin introducerea rotii cu 10 spite de 19 inch si a aripii deschise (versiunile Chieftain Limited si Chieftain Elite), ca urmare a feedback-ului pozitiv din partea clientilor.

„Pe masura ce ne eaxam pe dezvoltarea brandului, dorim sa extindem aceasta linie cu mai multe optiuni de styling agresiv si in acelasi timp sa metinem disponibilitatea pentru optiunile traditionale”, a declarat Reid Wilson, Senior Director al companiei americane Indian Motorcycle. „Ce ne intereseaza in mod special este proiectarea de modele care sa intruneasca cerintele mai multor rideri”.

In afara imbunatatirilor la nivel estetic, gama Chieftain 2019 se caracterizeaza si prin implementarea tehnologiei cu rol in cresterea performantelor si a confortului la pilotare. Pentru o experienta personalizata, custom, de pilotare, riderii au acum la dispozitie 3 moduri - Tour, Standard si Sport. De asemenea, modelele dispun de sa speciala cu profil gunfighter, directie cu geometrie optimizata si sistem ABS standard.

In plus, de pe modelele Indian Chieftain este nelipsit instrumentarul de bord Ride Command cu touchscreen modern si cu indicatori pentru toti parametrii de rulare, alaturi de Bluetooth si input compatibil smartphone.

Tag-uri

motociclete indian, indian chieftain, indian chieftain limited, indian chieftain dark horse,

© 2019 atvrom.ro Toate drepturile rezervate