Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Incaltari de calitate pentru ATV-uri


Incaltari de calitate pentru ATV-uri
  25.06.2010

Holeshot MXR4. Parca ati pronunta numele vreunei arme sofisticate care ar putea provoca cel de-al treilea razboi mondial. In realitate este denumirea unui set de pneuri pentru ATV-uri, care fac fata  oricaror provocari si pot tine piept terenurilor accidentate. Cel putin asa spun cei de la ITP, jucator important in aceasta lume moto, unul dintre producatorii importanti de pneuri si jante pentru ATV-uri.

MXR4 sunt disponibile in variantele de dimensiuni 18x10-8, 18x10-9, 19x10-9, 19x10-10 si sunt fabricate in special pentru masinariile de 450cc, 4 timpi, asigurand o aderenta extrem de buna pe orice tip de suprafata si in orice curba. De aceste avantaje s-au bucurat si  Doug Gust si Jeremiah Jones, castigatori a 7 dintre cele 8 ATVA Grand National Championship MX.

Pentru orice masinarie cu doua sau patru roti, pneurile fac diferenta intre o excursie mediocra si una in care siguranta este pus pe primul loc, de aceea recomandarea celor de la ITP este simpla: ai grija ce “incaltari” ii cumperi ATV-ului tau.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate