Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Imbraca-ti UTV-ul pentru toamna


Imbraca-ti UTV-ul pentru toamna
  04.10.2010

Accesorii pentru UTV.  Acum, odata cu inceperea sezonului rece, trebuei sa va ganditi ca aveti nevoie de protectie atunci cand iesiti la plimbare. Asta daca nu vreti sa va incheiati excursia cu o gripa de toata frumusetea.

Pentru a scapa de cosmarul polidinului, iata ce aveti de luat in considerare. Puteti incepe cu o aparatoare pentru cabina UTV-ului, care va va apara de frig si ploaie. Confectionata din material rezistent la umezeala, aceasta “jacheta” groasa are o durata lunga de viata si nu va lasa dupa primul sezon ploios. Odata instalata, UTV-ul va deveni un cocon care nu va cunoaste ce inseamna vreme nefavorabila. Acest sistem este prevazut cu fermoare pentru a permite accesul in cabina, astfel incat nu trebuie sa efectuati cine stie ce manevre riscante, in cazul in care va gandeati la asa ceva.

In cazul in care nu doriti decat sa va protejati scaunele vehiculului, sunt recomandate  husele din poliester, care protejeaza atat impotriva prafului, a umezelii cat si a decolorarii din pricina soarelui. Daca va intereseaza cam cat costa toate aceste accesorii, trebuie sa stiti ca aparatoarea pentru cabina v-ar scoate din buzunar cam 260 de euro, in timp ce husele pentru scaune doar vreo 70 de euro.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate