Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Hyosung, profilul unui nou producator


Hyosung, profilul unui nou producator
  13.04.2010

In fiecare an, in cadrul Expozitiei pentru dealeri Indianapolis, zeci de companii noi isi prezinta produsele. Uneori aceste produse sunt intr-adevar inovatoare, iar alteori sunt incercari esuate de a prezenta ceva nou. O companie care este din ce in ce mai prezenta este Hyosung Motors. Dupa cateva parteneriate cu nume mari OEM, Hyosung si-a construit gama proprie de produse si de curand a prezentat o motocicleta sport de 250 cc. Dintre ATV-urile produse de acestia, mentionam TE450S. Iata in continuare cateva detalii despre companie, prezentate de catre managerul diviziei americane Hyosung.

Acesta povesteste despre istoria companiei originara din Coreea, infiintata in 1978. Produsele lor numara motociclete, scutere si ATV-uri cuprinse intre 50 si 650 cc, comercializate in Asia, Australia, America si Europa. Hyosung doreste sa demonstreze faptul ca vehiculele de calitate nu se construiesc numai in Japonia. Inca din 1979, acestia au format un parteneriat cu Suzuki pentru a produce accesorii si piese de ATV, astfel ca sunt mari sanse sa fi folosit ceva produs de acestia si nici sa nu fi realizat.

Cat despre ATV-ul TE 450S, managerul companiei a declarat ca acesta prezinta numeroase dotari standard, intalnite si pe alte ATV-uri sport. Discuri de frane, suspensii independente A-Arm, suspensii ajsutabile in spate. Motorul este de 449 cc, cu 4 valce DOHC, fiind in totalitate construit si fabricat de Hyosung. Iar lucrul uimitor despre acest ATV este pretul de numai 5.000$ pentru 52 CP oferiti. Astfel obtineti performantele unui model de 8.000$, dar la un pret mult mai accesibil

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate