PRODUSE
PRODUSE
PRODUCATORI
PRODUCATORI
GALERII FOTO
GALERII FOTO
Gallery
BAZAR
BAZAR
SCUTERE DE VANZARE
MOTOCICLETE DE VANZARE
ATV DE VANZARE
NEWSLETTER
NEWSLETTER
NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii si evenimente!

 

ACCEPTAM SI PLATA ONLINE
Plata online pe ATVROM>

Honda

Alege producator:
Sorteaza dupa:  
Model
 
Motor
 
Putere
 
Capacitate
 
Pret
 
Honda Honda BF2.3 D6 SCHU
   2 CP  57 cmc   901 EUR   
Honda Honda BF2.3 D6 LCHU
   2 CP  57 cmc   960 EUR   
Honda Honda BF5 A4 SBU
   5 CP  127 cmc   1640 EUR   
Honda Honda BF5 A4 LBU
   5 CP  127 cmc   1680 EUR   
Honda Honda BF8 D4 SHU
 4 timpi, OHC  8 CP  222 cmc   2461 EUR   
Honda Honda BF8 D4 LHU
 4 timpi, OHC, 2 cilindri  8 CP  222 cmc   2521 EUR   
Honda Honda BF10 D4 SHU
 4 timpi, SOHC, 2 cilindri în linie  10 CP  222 cmc   2851 EUR   
Honda Honda BF10 D4 LHU
 4 timpi, OHC, 2 cilindri în linie  10 CP  222 cmc   2911 EUR   
Honda Honda BF8 D4 SRU
 4 timpi, OHC, 2 cilindri  8 CP  222 cmc   3155 EUR   
Honda Honda BF8 D4 LRU
 4 timpi, OHC, 2 cilindri  8 CP  222 cmc   3271 EUR   

Despre Honda

De aproape 50 de ani , Honda a transformat cursele intr-un excellent teren pentru pregatirea inginerilor si designerilor. Fondatorul Honda, Siochiro Honda, presiunea aparuta ca urmare a competitiei, forteaza oamenii sa fie cat mai creativi si-i oblige sa gaseasca intr-un timp record rezolvari la probleme nemaiintalnite pana atunci.

Cursele sunt parte integranta a companiei Honda. Mr Honda ne invata ca puterea muncii sta in efortul colectiv si ca nimic facut in mod individual nu aduce succesul.De-a lungul existentei sale pe doua sau patru roti, Honda a concurat la cele mai inalte nivele.Avand la activ 60 de victorii si trei tiluri la constructori, Honda se regaseste mereu in linia invingatorilor.

O alta invatatura provenita de la Soichiro Honda este aceea de a nu imita, sta in mintea si in sufletele celor de la Honda. Trebuie sa ne provocam pe noi insine si  sa gasim noi initiative ca sa putem sta in primul rand in ceea  ce priveste inovatia.

Dintotdeauna tinta noastra a fost folosirea celor mai avansate tehnologii, facand deplasarea cat mai facila si rapida. Ca un argument al pioneratului Honda, putem aminti fabricarea primului robot humanoid, ASIMO, cu libertate de miscare si cu capacitatea de a urca trepte. Honda vede lumea nu cum e, ci cum poate fi. Honda priveste lumea prin ochii unui visitor, deoarece a fost infiintata de un visator incurabil. Visele ne-au facut sa creem produse uimitoare care imbunatatesc miscarea si aduc beneficii lumii. Honda sprijina toti angajatii sai sa-si urmeze visele si sa le impartaseasca cu ceilalti in drumul lor spre realitate.

Soichiro Honda a reusit sa creeze un adevarat brand: “The power of dreams”.Noi vedem lucrurile din perspective globala, mereu in cautarea de produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile,  astfel incat clientii nostrii de peste tot sa fie cat mai multumiti.
Puterea viselor Honda ne va conduce catre noi culmi ale tehnologiei in ceea ce priveste automobilele, motocicletele, produsele industriale, uneltele si tot ce tine de mobilitate.
Noi vedem un viitor stralucit alimentat de “Power of dreams”. Voi nu?
Vanzari ATV ATV Linhai ATV CF Moto