Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Honda anunta oficial inceperea productiei motocicletelor electri


  23.12.2008

Presedintele si CEO Honda, Takeo Fukui, a anuntat oficial acum doua zile ca gigantul japonez va incepe peste doi ani productia de motociclete electrice.

Anuntul a facut parte dintr-un discurs mai amplu referitor la situatia companiei spre sfarsitul anului 2008. Cu aceeasi ocazie a fost evidentiata importanta motocicletelor la nivel global in dificila perioada economica din urmatorii ani.

"Honda dezvolta in prezent o motocicleta alimentata electric ce nu amite CO2 in timpul utilizarii, deoarece caracteristicile unei baterii pot fi folosite mai bine in domeniul motocicletelor, care sunt adesea utilizate pentru calatoriile de scurta distanta." a declarat Fukui.

"Honda tinteste sa introduca aceasta motocicleta electrica pe piata in aproximativ doi ani de acum inainte."

Acesta a adaugat: "Taria Honda de a face fata schimbarilor din mediul de afaceri vine din fundatia globala financiara construita in jurul a celor trei axe compuse din motociclete, automobile si produse electrice."

"Istoria ne-a aratat ca motocicletele raman puternice intr-un mediu dificil de piata si au sustinut totdeauna Honda in timpuri grele."

"In tarile proaspat dezvoltate in regiuni precum Asia si America de Sud unde motocicletele sunt folosite pentru transportul zilnic, este asteptata o crestere constanta si pe termen lung a pietei in ciuda unor factori externi precum schimbarile conditiilor economice."

Un articol de Mihai Manoleasa
www.motoflash.ro
 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate