Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

High Roller Front End de la Laeger Racing


High Roller Front End de la Laeger Racing
  08.03.2010

Laeger Racing a revenit in atentia ATV-istilor la salonul Indy Expo 2010, cu un nou produs destinat in special pilotilor cross country, produs care probabil va avea un succes semnificativ pe viitor. Acesta se numeste High Roller Front End si este destinat quad-urilor.

Laeger Racing pretinde ca High Roller va va oferi cea mai mare garda la sol de pe piata ATV. Kit-ul care este standard pentru toate pachetele cross-country A-Arm este "creat special pentru cursele cross-country". Chair si la o compresie totala, Laeger High Roller Front End va poate oferi cea mai buna garda la sol. Bratele A-Arms au o miscare agresiva iar kit-ul include toate ustensilele si piesele necesare.

Scott Taylor a declarat ca asteapta sa obtina o reglare de +2 inch pana in vara acestui an. High Roller Front End este disponibil in prezent pentru intreaga gama YFZ, Honda 450R si quad-urile KTM XC. Kit-urile pentru Honda si KTM includ si aparatoare stoc integrate, pentru a oferi protectie si durabilitate. Optiunile de culoare sunt numeroase, iar pretul retail este in jur de 1.100$. Vizitati si www.laegerracing.com pentru mai multe detalii.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate