Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Harlem Boot de la Alpinestars


Harlem Boot de la Alpinestars
  23.10.2014

Desi cand scriem randurile acestea se apropie cu pasi repezi frigul,iar caldura nu avem decat in calorifere si-n suflete, nu strica sa ne facem planuri pentru sezonul moto care va incepe in primavara. Pregatiti-va cu echipament nou, ca sa faceti fata unei veri toride. Alpinestars au pus pe piata un model de incaltaminte, Harlem care se recomanda a fi purtata in timpul verii.

Harlem Air Boot sunt confectionate din material lejer (amestec de piele si mesh) care pastreaza o temperatura agreabila pentru picior, ceea ce duce la un confort sporit pe timpul cat se ruleaza cu motocicleta in mediul urban si nu numai. Ghetele sunt prevazute cu protectii in zonele laterale si la calcai, ceea ce creste gradul de siguranta atunci cand va aflati pe motocicleta.

De asemenea, zona de deasupra are un strip din piele, care protejeaza incaltamintea de uzura provocata de schimbatorul de viteze si nu afecteaza nici degetele. Deoarece au un design atragator, pot fi purtate si in oras, cand iesiti cu prietenii la un suc rece. Harlem Boot de la AlpinestarsATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate