Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Compara
 
Can-am  Bombardier Set scurt de montare din aluminiu

Can-am Bombardier Set scurt de montare din aluminiu


62 EUR + TVA
Aparatoare maini (ghidon) Outlander 500, 650 and 800

Aparatoare maini (ghidon) Outlander 500, 650 and 800


66 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Kit protectii maini ghidon XT

Can-am Bombardier Kit protectii maini ghidon XT


75 EUR + TVA
Protectie vant maini pasager Outlander MAX 2006-2007

Protectie vant maini pasager Outlander MAX 2006-2007


90 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Deflectoare de vant pentru pasageri

Can-am Bombardier Deflectoare de vant pentru pasageri


94 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Set de montare din aluminiu complet

Can-am Bombardier Set de montare din aluminiu complet


98 EUR + TVA
Aparatoare maini (ghidon) Outlander 400 2004

Aparatoare maini (ghidon) Outlander 400 2004


111 EUR + TVA

Despre Bombardier

Totul a inceput in momentul in care  ne-am confruntat cu un adversar de temut: zapada. Astfel am inventat un nou sport: snowmobilul. Apoi ne-am indreptat atentia catre alte provocari. Inovatia nu este doar o pasiune pentru noi, este o traditie.

In 1937, Joseph-Armand "Bombardier" patenteaza primul vehicul capabil sa se deplaseze in conditii de zapada, denumit mai tarziu B7 snowmobile.

Inca din anul 1942, atunci cand J.A. Bombardier a fondat compania, numele nostru a fost sinonim cu creativitatea si calitatea. Spiritul  sau ne-a transmis legamantul de a fi mereu in cautarea unor noi frontiere si de a incerca in permanenta sa ne extindem. Astazi, in America, Europa si Asia-Pacific, aproape 5500 de oameni tin spiritul Bombardier in viata, in toate vehiculele recreationale si in absolut toate produsele create.

In BRP, adica Bombardier Recreational Products, inovatia si pasiunea sunt centrul, in jurul caruia se afla creatiile si serviciile noastre. Indiferent daca vorbim de skijet-urile Sea-Doo, snowmobilele Lynx si Ski-Doo, motoarele si kart-urile Rotax, ATV-urile Can-Am, roadster-ele Spyder si motoarele outboard Evinrude, aceste capodopere traiesc prin tehnologia moderna si designul de exceptie, toate inspirate de un singur gand, acela de a putea oferi clientilor nostri cele mai bune experiente.

Ca o dovada a permanentei cautari de noi provocari, in anul 2007 se lanseaza "Spyder", un vehicul dotat cu doua roti in fata si una singura in spate, o noutate absoluta. Pentru asta au colaborat cu Bosch si au realizat unicul VSS, un sistem care asigura o excelenta stabilitate si tractiune.

In anul 2009 peste 1300 de dealeri din America, Canada, Europa,  Rusia si Slovenia au luat parte la a 50 aniversare a Ski-Doo snowmobiles in Tampa, Florida. In perioada 28 februarie – 5 martie ei au fost martorii lansarii noii game de snowmobile.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate