Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Ghinionul pilotului Justin Reid la British Quadcross Opener


Ghinionul pilotului Justin Reid la British Quadcross Opener
  19.05.2010

Circuitul Grand Prix de la Porters Pit Desertmartin a oferit locul de desfasurare pentru startul competitiei sportive Goldspeed ACU British Quad Championship. Avand prezenti unii din cei mai buni piloti din Europa, cursa a avut parte de ceva actiune.

Parcurgand distanta relativ scurta de la baza din Comber pana la pista de nisip, Reid si Justwin Racing au avut parte de un start bun, dar din nefericire pentru Reid un accident iminent din prima mansa i-a spulberat orice sansa de a obtine un rezultat foarte bun.

Pornind de pe pozitia a 7-a, Justin Reid a reusit sa-si manevreze ATV-ul foarte bine, ajungand dupa primul tur pe pozitia a 5-a. Crescand gradual viteza a ajuns sa se 'lupte' crancen cu Paul Winrow, fiind un timp cot la cot cu el, luptandu-se pentru locul 3. Accidentul a avut loc cand mai avea de parcurs 4 ture, astfel pierzand avantajul obtinut. In urma accidentului, Reid a suferit o ranire la mana, iar ATV-ul a ramas fara directie, lucru care a impiedicat continuarea cursei. Justin Reid a participat cu un ATV model Can-Am DS450 ATV.

Mai multe informatii despre evolutia in competitii gasiti si pe
www.justwinracing.com.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate