Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Gama TCX pentru riderii impatimiti ai off-road-ului


Gama TCX pentru riderii impatimiti ai off-road-ului
  11.12.2014

Performanta si protectie maxima pentru orice motociclist sau atv-ist care prefera traseele off-road. Asta ofera cizmele Pro 2.1 si Terrain 2 din colectia TCX.

Create pentru a rezista la orice stil extrem de pilotare in motocross, modelele Pro 2.1 sunt varf de gama in ceea ce priveste moda off-road, datorita T.C.S (Torsion Control System) si a materialului interior care ofera un confort sporit.

Partea superioara este confectionata din microfibra iar protectiile nu sunt rigide, pentru a oferi mobilitate maxima in timpul pilotarii. Sistemul de inchidere ofera o fixare perfecta pe picior, ceea ce nu creeaza niciun fel de disconfort atunci cand pilotul se afla pe pista de motocross.


Gama off-road de la TCX este completata si de modelele Terrain 2 care au cunoscut o serie de imbunatatiri (talpa striata, sistem de inchidere nou, protectii metal). De asemenea, din colectie mai fac parte si incaltarile S-Race Gore-Tex , X-Five Plus GTX, X-Action, X-Miles, X-Ville pe care le pot folosi pasionatii de motociclism viteza sau cel urban. 


ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate