Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Gama 2015 Can-Am Renegade


Gama 2015 Can-Am Renegade
  24.11.2014

Cei de la Can-Am va ofera seria de ATV-uri Renegade cu 3 variante de motorizare precum 499.9cc,799.9cc,976 V-twin,racit cu lichid,SOHC si va pun la dispozitie perfomanta de conducere si manevrabilitate de prima clasa.Toate motoarele sunt imperecheate cu transmisii automate CVT cu high,low,neutru si marsarier.

In ceea ce priveste puterea de franare,ATV-urile Can-Am Renegade sunt tinute sub control de franele cu discuri ventilate duble fata si spate de 214mm cu etriere hidraulice cu doua pistoane.

Gama 2015 Can-Am Renegade ruleaza pe jante din aluminiu imbracate in anvelope ITP Holeshot ATR 25x8x12 fata si ATR 25x10x12 spate.

Preluati controlul prin puterea excelenta si abilitatea de a naviga cu usurinta prin orice conditii veti intalni. Cu o putere best-in-class si manevrabilitate agila, Can-Am Renegade este pur si simplu cel mai bun ATV sport-performance 4x4 de pe piata.Toate variantele vin cu doua injectoare de combustibil care ofera combustibil eficient pentru o performanta precisa.

ATV-urile Can-Am Renegade dispun de cadru de ultima generatie SST G2 cu Geometric Contact Control. Cadrul din otel sudat este mai eficient si incorporeaza noi procese si geometrie updatata pentru integritate structurala crescuta, durabilitate si manevrabilitate precisa.


Printre cele mai importante caracteristici ale seriei 2015 Can-Am Renegade amintim:

- raport putere/greutate best-in-class
- rezervor de combustibil de mari dimensiuni
- radiator de mari dimensiuni cu capacitate crescuta de racire
- cadru SST G2
- suspensie spate TTI independenta
- diferential fata autoblocant Visco-Lok QE
- amortizoare FOX HPG fata si spate
- anvelope ITP Holeshot pe jante de 12 inci
- faruri cu un output de 240W
- bord multifunctional digital
- suporturi incapatoare pentru picioare
- sistem antifurt DESS (Digitally Encoded Security System)
- scut de protectie central
- acces usor pentru mentenanta


De asemenea,modelele 2015 Can-Am Renegade beneficiaza de scuturi de protectie de mare putere facute din materiale durabile,proiectate pentru protectie suprema si are capacitatea de a aluneca peste anumite obstacole.Sunt confectionate din polietilena de inalta densitate.

 

 

ATVROM SPORT - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate