Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Furios si puternic, Arctic Cat Thundercat 1000 H2 2010


  21.01.2010

A reusit sa cucereasca competitiile Baja, Mexic si sa dovedeasca noroaiele dificile, devenind un partener de incredere in orice situatie. Avand cel mai mare motor pus pe un ATV  si abilitati deja dovedite pentru teren dificil, Arctic Cat Thundercat 2010 este un model pe cat se poate de unic in industria ATV. Pentru acest an, quad-ul Arctic CAt a primit un nou comutator pentru diferentialul blocabil fata.

Motorul de 951 cc V-Twin in 4 timpi este cel mai puternic din industrie. Acesta este plasat  cu un unghi de 90 grade pentru mai multa eficienta, un centru de greutate scazut si o distanta la sol marita. Pentru suspensii, cei de la Artic Cat folosesc “Ride-in Suspension”, cu un design inspirat de curse pentru a va oferi o plimbare lina si depasirea obstacolelor cu usurinta.

Acest model Arctic Cat este un ATV mare, destinat conducatorilor experimentati. Plimbarea este confortabila, insa H2 nu obtine nota maxima la acest capitol, motorul de capacitate mare ocupand din spatiul destinat conducatorului.

In plus, ATV-ul mai vine echipat si cu EFI, 4x4, garda la sol mare si suspensii menite sa satisfaca orice carcotas. Iar pentru a lua parte la distractia Thundercat H2, va trebui sa scoateti din buzunar in jur de 12.000 $, fiind astfel unul din cele mai scumpe modele ATV.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate