Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Fuel Pack,drumuri fara griji prin padure


Fuel Pack,drumuri fara griji prin padure
  31.10.2014

Stiti, bineinteles, cat este de deranjant sa vreti sa va plimbati mai mult prin padure cu ATV-ul si sa nu puteti face acest lucru,pentru ca depindeti de cantitatea de benzina din rezervor. Pentru a remedia aceasta situatie, cei de la Kolpin vin cu solutia Fuel Pack.

Acest accesoriu permite depozitarea a aproape 15 litri de benzina, care va ajuta sa iesiti din impas, in cazul in care va afundati in padure si uitati de civilizatie.

Dotat cu sistem de prindere,Fuel Pack poate fi atasat, cu usurinta, atat in partea din fata cat si in partea din spate a ATV-ului si nu va incomodeaza sub nicio forma  daca doriti sa mai folositi si alte accesorii (suporturi arma).

In functie de necesitati, Fuel Pack este disponibil si in versiunea junior, care poate depozita doar 5 litri de benzina.

Cu o asemenea canistra mobila nu mai aveti decat un singur gand: sa strabateti cat mai multi kilometri, fara grija.


Fuel Pack front placement
ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO


© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate