Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Fox V3 - o casca ideala pentru motocross


Fox V3 - o casca ideala pentru motocross
  21.08.2019

Casca V3 este cel mai avansat model Fox Racing din punct de vedere al tehnologiei folosite. Ofera performante crescute datorita designului care faciliteaza o ventilatie excelenta alaturi de protectie sporita la impact (linear si rotational). Aceasta casca moto Fox a fost gandita pentru cei mai rapizi rideri si pentru viitorii campioni din lumea motocross-ului.

O caracteristica bazata pe cercetare stiintifica extinsa in domeniu, Fluid Inside® imbunatateste abilitatea castii de fata de a proteja capul prin mimarea fluidului spinal cerebral - CSF.

Impact linear - majoritatea modelelor de casti moto sunt proiectate sa protejeze impotriva fracturilor craniene si hemoragiei cauzate de impactul cu fortele lineare.

„Tehnologia fluidelor lucreaza in coroborare cu CSF pentru a diminua riscul de lovituri in zona capului” (Dr. Blaine Hoshizaki, Fluid Brain Science).

Sistemul de vizor magnetic aflat la a doua generatie, Magnetic Visor Release System (MVRS™) are rolul de a oferi stabilitate la pilotare agresiva pe traseele dirt, in conditii dificile.

VARIZORB™ EPS - are rolul de a imbunatati absorbtia impactului.

CAGE™ - are rolul de a proteja la impact in zona barbiei si ochilor.

4 marimi - FOX V3 este o casca usoara, cu design unic si mai multe marimi EPS, ideala pentru o larga tipologie de rideri.

MULTI-COMPOSITE TECHNOLOGY™-icon MULTI-COMPOSITE TECHNOLOGY™ - Tehnologia MCT (Multi Composite Technology) se bazeaza pe combinatia intre carbon si rasini FRP.

Design special creat pentru ultra-ventilatie. Casca off road FOX V3 este foarte bine aerisita chiar si la rularea cu viteze mici.

 

 

Tag-uri

casti moto, fox racing, fox v3,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate