Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATV Four-Play prezinta ghidonul "Soft Bar" Generation II


ATV Four-Play prezinta ghidonul Soft Bar Generation II
  30.03.2010

Ghidonul Generation II Soft Bars de la ATV Four Play este acum disponibil si pentru modelele Yamaha YFZ450R, YFZ450X, KTM XC & SX si DRR/DRX 50cc-90cc, Apex 70cc-90cc, Polaris Outlaw, Cobra 50cc-70cc, Kawasaki 450R, Suzuki LTR & LTZ si pentru toate modelele Honda TRX.

Acest produs este compatibil cu ajustarile din fabrica ale vehiculului si se monteaza usor, direct in sistemul de directie stoc, fara a necesita alte modificari sau piese in plus.

ATV Four Play a creat aceste Soft Bars pentru a ajuta la reducerea acelor lovituri care deranjeaza pilotul in timpul mersului. Astfel, prin extinderea gamei Soft Bar pentru a se potrivi cu sistemele de directie stoc, fiecare dintre voi isi va putea permite un nou ghidon, fara a trebui sa modificati nimic la ATV. Soft Bars beneficiaza de "Progressive Dampening System", iar forma conica permite o amortizare mai buna a socurilor si vibratiilor in comparatie cu alte produse similare.

ATV Four Play a recreat si sistemul de montare pentru a reduce si mai mult din vibratii la ATV-uri. Evitand utilizarea clemelor, Soft Bars elimina si acele componente asociate, tuburile metalice de prindere, care nu fac altceva decat sa amplifice vibratiile subtile intalnite la quad-urile sport. Iar Soft Bars se potrivesc si cu numeroase sisteme de directie after-market.

Optiunile de culoare disponibile sunt: negru, portocaliu/negru, portocaliu, rosu/negru, si componente anodizate rosii. Soft Bars sunt fabricate din aluminiu T-3 2024 si toate piesele sunt placate cu zinc. Lungime totala a barei este de 80 cm cu un spatiu de manevrare de 27 cm si un diametru de 2.22 cm. Ghidonul cantareste aproape 2 kg si are un pret retail recomandat de 325 $. Puteti vizita si
www.atvfourplay.com pentru mai multe detalii.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate