Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Forta si putere pentru Polaris 500


Forta si putere pentru Polaris 500
  15.09.2010

Foarte multi piloti vor mai multa putere pentru ATV-ul pe care-l au iar cel mai rapid mod in care pot optine un surplus de putere vine de la un sistem performant de evacuare. De acest cadou pot beneficia si modelele Polaris Predator 500 pe al caror certificat de nastere scrie anii 2003-2007.

Cand se vrea mai multa performanta de la un simplu motor, atunci batalia pentru cativa cai in plus este tot mai dificila. Acest avantaj se poate obtine prin montarea unei tobe pe care producatorii o caracterizeaza cu epitete de genul “ incredibila”. DMC au dezvoltat un sistem de evacuare folosit si la cursele din campionatele din intreaga lume. Aceste sisteme ofera pe langa un zgomot care nu depaseste 102db, o crestere de 13% a puterii si un plus de 15% in ceea ce priveste cuplul motorului. De asemenea, comparativ cu toba stock, acest accesoriu va ajuta sa salvati cateva kilograme, ceea ce se resimte atunci cand vehiculul este pe teren.

Si pentru ca nicio placere de a pilota un ATV mai atragator din punct de vedere al fortei nu vine pe gratis, totul se rezuma la doar 600 de dolari.


 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate