Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Ferrari-ul nisipurilor, Sand-X ATV


Ferrari-ul nisipurilor, Sand-X ATV
  25.05.2010

Iata o noua jucarie pentru "baietii rai", denumita "Sand-X", un adevar demon al vitezei pe nisip. Snowboarderul elvetian, Urs Eislein, este creierul din spatele acestui vehicul extraordinar. Aceasta a avut ideea de a combina un quad si un snowmobil, pentru a-l supune unor drumuri prin nisip. Spre surprinderea lui, noul vehicul hibrid a reusit sa aiba performanate mult mai bune decat fiecare vehicul luat separat.

Sand-X ajunge la o viteza de 183 km/h chair si in cele mai "nisipoase nisipuri". Si mai impresionant este faptul ca ajunge de la o la 100 in 2.7 secunde, mai rapid decat performanta unui Ferrari Enzo pe asfalt!

Motorul care furnizeaza 160 CP este un Rotax de 800 cmc cu un sistem de racire cu lichid usor modificat, pentru a nu se supraincalzi in conditii extreme de temperatura. Suspensiile permit sa fie condus si in noroi sau zapada si aceasta are si un centru de greutate jos, astfel neexistand pericolul rasturnarii.

Pretul de vanzare este de 16.000 lire si Sand-X a devenit un vehicul popular in Orientul Mijlociu, avand primul dealer in Emiratele Unite Arabe.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate