Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Enduro Panorama 2010


Enduro Panorama 2010
  27.04.2010

Clubul Moto Haita din Deva a anuntat organizarea celei de-a doua editii a competitiei Enduro Panorama, care se va desfasura intre 30 aprilie si 2 mai 2010, in judetul Hunedoara, localitatea Ghelari.

Enduro Panorama este o competitie intensa, care pe parcursul celor trei zile ii va supune la grele incercari pe pasionatii de enduro. Acestia vor avea ocazia sa isi testeze abilitatile in cadrul prologului dupa care sa demonstreze rezistenta si maiestria in urmatoarele zile ale evenimentului.

Prima editie din 2009 a fost catalogata drept evenimentul moto al anului, iar riderii experimentati ai Moto Clubului Haita Deva au organizat unul din cele mai reusite concursuri de acest gen, cu peste 100 de participanti din diferite tari. Asadar, organizatorii sunt increzatori si in acest an, pregatindu-le participantilor noi aventuri in Tinutul Padurenilor in pitorestii munti Poiana Rusca.

Aceasta zona este perfecta pentru off-roadul extrem cu carari si rauri de munte, cariere de piatra, plaiuri montane, paduri de foioase si de conifere si multe alte surprize.

Concursul de anul acesta se desfasoara sub egida Federatiei Române de Motociclism si vor exista doua clase de participanti: clasa A – pentru nivelul profesionisti/experti si clasa B – pentru nivelul nivelul mediu/hobby.

Tabara de baza este amplasata la pensiunea Panorama din Ghelari, judetul Hunedoara, la aproape 35 km de orasul Deva. Traseele au un total de 150 km si vor fi marcate cu benzi de delimitare si vor exista checkpointuri si puncte de alimentare, dar si puncte de interes pentru reprezentatii presei si spectatori.

Programul Enduro Panorama 2010:
30 aprilie : Prolog 5 km – zona carierei Ghelari;
1 mai : Enduro 100 km – zona Florese - Lunca Cernii;
2 mai : Hard Enduro 50 km – zona Govajdie – Runcu.


© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate