Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Eject Helmet Removal iti poate salva viata


Eject Helmet Removal iti poate salva viata
  27.10.2014

Ori de cate ori pilotati un ATV sau o motocicleta, exista riscul unui accident. In ultima vreme, toti producatorii de echipamente si accesorii moto incearca sa dezvolte tehnologii avansate care sa aduca un plus de protectie riderilor.Este si cazul sistemului Eject Helmet Removal care permite pilotului implicat in accident sa nu sufere rani secundare datorate operatiunilor de scoatere a castii.

Acest pachet contine o punga de aer care se muleaza perfect pe partea de interior a castii, fara ca pilotul sa resimta o micsorare a spatiului sau o modificare a gradului de confort. In cazul unui accident, acest sistem reduce riscul producerii unor leziuni suplimentare care pot aparea la nivelul coloanei sau a gatului in momentul scoaterii castii.

Umflandu-se brusc, acest sistem permite ca respectiva casca sa fie inlaturata cu usurinta de pe capul pilotului, precizeaza stilo-usa.com.


Helmet RemovalATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate