ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

A inceput EICMA 2021!


A inceput EICMA 2021!
  24.11.2021

Milano devine capitala mondiala a vehiculelor pe doua roti! A inceput cel mai important eveniment pentru pasionatii de motociclete si scutere, EICMA 2021. ATVRom va fi prezent la cea mai mare expozitie de profil din lume, de unde va vom transmite ultimele noutati in domeniu.

La ceremonia de deschidere a celei de-a 78-a editie EICMA, presedintele Pietro Meda a subliniat ca salonul moto de la Milano este o scena internationala pentru fanii motociclismului, si nu numai si si-a inceput discursul entuziasmat: „Bine ai revenit, EICMA, astazi viitorul se deschide din nou”.
Daca veti rosti parola „EICMA”, ochii oricarui pilot pe doua roti vor straluci, pentru ca doar la acest show moto grandios pot fi admirate cele mai ravnite modele din industrie si colectii de echipamente de protectie dedicate, provenind de la cei mai renumiti producatori. Mai precis, la Fiera Milani Rh vor fi prezente peste 820 de branduri, cu expozanti din 36 de tari.
Chiar daca initiativele digitale au mentinut viu interesul pentru sectorul mobilitatii pe doua roti, nimic nu se compara cu contactul fizic si emotional cu produsul. La show-ul istoric milanez, o prezenta semnificativa o vor avea companiile italiene, confirmand „pozitia de lider european pentru productie, vanzari, expertiza si frumusete”. De pe 25 pana pe 28 noiembrie, portile salonului moto sunt deschise pentru public. Show-ul nu se limiteaza la spatiul indoor, ci continua in zonele outdoor unde vor fi gazduite test ride-uri, curse, expozitii diverse si activitati distractive. Un loc aparte il ocupa oportunitatile speciale rezervate celor interesati de eBike-uri; acestia vor putea testa produse de ultima ora din universul bicicletelor cu pedala asistata pe pista tehnica din Sala 24. De asemenea, organizatorii au dedicat o sala speciala pentru start-up-uri si viitorul mobilitatii pe doua roti, unde publicul poate descoperi nu mai putin de 75 de business-uri inovatoare pregatite sa propuna idei, solutii si prototipuri.

Tag-uri

eicma, motociclete, scutere, echipamente moto,

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate