Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Protectii premium pentru rideri de la Leatt


Protectii premium pentru rideri de la Leatt
  01.05.2020

Daca vei purta de fiecare data cand pleci pe traseu echipamente de protectie Leatt, vei beneficia de siguranta si confort la pilotare! Nu doar casca este importanta, ci si restul echipamentelor. Afla mai multe despre protectiile pentru gat si armurile cele mai populare marca Leatt! 

BODY PROTECTOR 3DF AIRFIT - Protectie premium pentru rider.
3DF AirFit Body Protector ofera protectie pentru zona pieptului, spate, coate si umeri. Creat din spuma moale si flexibila 3DF AirFit cu rol de absorbtie a socurilor la cadere. Protectia de corp este compatibila cu protectia pentru gat de la Leatt. Designul cu perforatii al spumei faciliteaza o ventilatie optima. Modelul de fata permite o potrivire perfecta si confort la purtare. Certificare CE pentru protectie la impact. Alte caracteristici: anti-miros MoistureCool, AirMesh, design 3D, sistem BraceOn™, usor de curatat (se spala de mana), masa de 1450 g.
Nivel de protectie, conform FFM (federatia franceza):
- Piept prEN1621-3 nivel 2
- Spate EN1621-2 Level 2
- Cot, umar EN1621-1.

Platosa si protectia pentru gat sunt esentiale mai ales daca practici un stil de riding agresiv.

CHEST PROTECTOR 4.5 BLACK - Protectie avansata pentru zona pieptului, spate si coaste cu invelis din spuma 3DF AirFit Impact. Certificare CE, aprobare 2018 FIM.

Invelisul in mai multe straturi cu design 3D promite confort la purtare si ventilatie excelenta. Se poate purta cu/fara protectia pentru gat. Leatt a lansat si urmatorul nivel de protectie, prin modelele 4.5 PRO, 5.5 Chest Protector Pro si Pro HD.

Protectia de gat Leatt NECK BRACE GPX 6.5 Carbon. Un echipament unic prin faptul ca ofera o ruta alternativa (Alternative Load Path Technology - ALPT) impactului cauzat la prabusire, dinspre casca spre restul corpului fara a transmite forta prin zona gatului. In plus, protectiile pentru gat Leatt sunt recunoscute pentru reglajele care favorizeaza o potrivire perfecta pe corp. GPX 6.5 Carbon neck brace este ultima aditie a colectiei Leatt. Modelul de fata se caracterizeaza prin confort si ajustabilitate ultra usoara.

Tag-uri

armuri moto, platosa protectie, echipamente moto, echipament protectie, leatt,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate