Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

WRC Duelul campionilor: Valentino Rossi vs. Sebastien Loeb


  04.12.2008

Cele opt titluri de campion mondial la MotoGP ale lui Rossi se infrunta cu cele cinci titluri de campion la raliuri ale lui Loeb, saptamana viitoare, la Wales Rally GB. Desi lupta va fi din start inegala, impatimitii motoarelor se asteapta la un spectacol pe cinste.

Wales Rally GB este ultima cursa a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC). Sebastien Loeb a fost deja incununat campion al sezonului 2008, la cursa din Japonia. Dar inca o victorie nu face rau nimanui: "Este situatia perfecta pentru mine. Dupa ce am castigat titlul in Japonia, pot sa concurez pentru victorie fara presiune. Raliul din Marea Britanie este unul clasic si, alaturi de cel din Finlanda, este unul din obiectivele mele din 2008. Am fost intotdeauna rapid aici".

Loeb este cel mai bun pilot din istoria WRC si, de aceea, sunt slabe sanse ca Valentino Rossi sa termine cursa in fata francezului. Doctorul va concura la bordul unei masini de raliuri Ford Focus, pentru echipa Stobart VK M-Sport. Boss-ul echipei Ford, Malcolm Wilson e optimist si crede ca italianul poate termina cele trei zile de raliuri in top 10.

Rossi si Loeb si-au testat de curand si veleitatile de piloti ai Formulei 1. Italianul a pilotat pentru Ferrari, iar francezul pentru Red Bull. Ambii au obtinut rezultate nesperat de bune.

----------------------------------------------------------

Nu ar fii prima oara cand "Doctorul" participa la astfel de curse.
La raliul Marii Britanii Wales, care se desfasoara in perioada 05-07 decembrie 2008 sunt inscrise si doua echipaje din Romania.(din pacate nu am gasit pe nicaieri mai multe date despre cei doi piloti, decat pe site-ul official http://www.walesrallygb.com/)

cele doua echipaje romanesti care participa la grupa N4 sunt
Daniel Ungur co-pilot Sebastian Itu pe Subaru Impreza WRX STI - avand numarul 69 si
Marco Tempestini co-pilot Dorin Pulpea tot pe Subaru Impreza WRX STI - cu numarul de concurs 70

Sa le uram si celor doua echipaje romanesti, succes si un rezultat cat mai satisfacator.


SURSA:   HotNews.ro / Lucretia Andriev 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate