Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Drift propune jachete pentru colectia 2011


Drift propune jachete pentru colectia 2011
  19.11.2010

Si in acest sezon, se poarta negrul. Cei de la Drift vin, pentru 2011, cu doua modele noi de jachete potrivite pentru cei care abia asteapta sa se plimbe cu snowmobilul.

“Black is Always In-Style” pare sa fie sloganul celor de la Drift care propun accesorii confectionate din materiale rezistente la umezeala si care ofera un confort sporit la temperaturi scazute. Jacheta este confectionata din D-TEX si, deoarece tine la siguranta celui care o poarta, este prevazuta cu banda refletorizanta 3M Scotchlite. In zona pieptului jacheta este prevazuta cu o serie de fermoare care dau un aspect foarte sic acestui accesoriu. De asemenea, buzunarele interioare si de exterior ofera un spatiu generos de depozitare pentru obiectele personale. Producatorii  au considerat potrivit sa creeze si un buzunar special pentru MP3.

Nici domnisoarele nu au fost neglijate de Drift. Pentru ele, producatorii aduc un accesoriu sic si plin de stil, care, pe langa faptul ca este extrem de util in sezonul rece, le va scoate, cu siguranta, din anonimat. Reteta este aceeasi: material rezistent la umezeala, buzunare interioare si de exterior, snururi pentru o fixare optima in functie de conformatia corpului. In cazul domnisoarelor, se poate alege dintr-o gama de culori mai vesele (alb cu roz).

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate