Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Dispozitivul Symtec pentru incalzirea seii-bun pentru zile reci


Dispozitivul Symtec pentru incalzirea seii-bun pentru zile reci
  24.10.2014

Da, stim, de foarte multe ori s-a intamplat ca saua rece a ATV-ului sa va creeze un disconfort foarte mare, astfel incat sa va piara, uneori, cheful de plimbare. Pentru zilele in care temperatura scade foarte mult si totusi vreti sa va plimbati prin padure, acum aveti rezolvarea la problema cu saua inghetata.

Symtec 20 Watt ATV Internal Seat Heater. Asa ii spune acestui mic dispozitiv care atasat vehiculului, furnizeaza cantitatea de caldura necesara pentru a va face sa va bucurati de o zi de plimbare. Mai trebuie sa stiti ca este creat pentru orice tip de ATV.

Si pentru ca motociclistii sa nu fie invidiosi ca prietenii lor au pe ATV o asemenea sursa de incalzire, ii anuntam ca si pentru ei este disponibil ceva asemanator, ale carui avantaje sunt: usurinta cu care se monteaza si durata lunga de viata. Dispozitivul vine la pachet cu toate cablurile necesare pentru montare. Cel pentru ATV vine la un pret special de 65 de euro si il puteti achizitiona din magazinul nostru pentru a va bucura de plimbari cat mai calduroase.

Dispozitivul SymtecATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate