Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Dispozitivul Spot iti poate salva viata


Dispozitivul Spot iti poate salva viata
  26.11.2014

Se intampla de multe ori sa nu ai semnal la telefonul mobil, nu ai pe cine sa anunti ca ATV-ul nu-ti mai porneste, esti in ceea ce se numeste “dead zone”. Un simplu GPS te-ar ajuta sa iesi din incurcatura. Spot a pus pe piata un dispozitiv extrem de usor care poate fi transportat chiar sub saua ATV-ului si care te impiedica sa ajungi in “Triunghiul Bermudelor” indiferent de conditiile meteo sau de semnalul telefonului mobil.

Acest accesoriu este un “satellite tracker” care nu te lasa la greu, iar atunci cand te afli intr-o zona fara semnal in care niciun alt dispozitiv nu are acoperire, doar apasand un buton “check in”, iti poti anunta prietenii si familia ca nu te-ai pierdut definitiv. In acelasi timp, ti se prezinta traseul unde esti,pentru a stii exact unde te afli.

De asemenea, dispozitivul este prevazut cu un buton “ask for help” care, odata actionat, trimite mesaj celor carora le ceri ajutorul si un buton de urgenta care-i atentioneaza pe medici ca esti un caz care are nevoie de asistenta medicala.

Trebuie sa mai stiti ca pentru o buna functionare a dispozitivului Spot, nu trebuie sa va aflati in spatii inchise, pesteri sau paduri extrem de dese si nu trebuie sa-l asezati la o distanta mai mica de 30cm de alte sisteme GPS.

Sistemul SPOT functioneaza ca un serviciu de telefonie mobila:exista un pachet de baza la care se adauga un abonament lunar.ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate