Compara
CUTIE ATV SCOUT BOX

CUTIE ATV SCOUT BOX


74 EUR + TVA
CUTIE STOCARE

CUTIE STOCARE


90 EUR + TVA
CUTIE NAVIGATOR

CUTIE NAVIGATOR


107 EUR + TVA
CUTIE FATA TRAIL BOX

CUTIE FATA TRAIL BOX


129 EUR + TVA
CUTIE PLASTIC DUR TIP B  FATA SPATE

CUTIE PLASTIC DUR TIP B FATA SPATE


136 EUR + TVA
GEANTA-CONSOLA CENTRALA LAPTOP

GEANTA-CONSOLA CENTRALA LAPTOP


148 EUR + TVA
CUTIE SPATE TRAIL BOX

CUTIE SPATE TRAIL BOX


156 EUR + TVA
CUTIE CU SCAUN LEGACY LOUNGER

CUTIE CU SCAUN LEGACY LOUNGER


180 EUR + TVA
CUTIE ATV OUTFITTER

CUTIE ATV OUTFITTER


230 EUR + TVA
CUTIE SPATE CU SPATIU INALT DE STOCARE

CUTIE SPATE CU SPATIU INALT DE STOCARE


247 EUR + TVA

Compania Kolpin a fost infiintata in anul 1943 in Fox Lake, Wisconsin de catre Howard si Avis Kolpin si de atunci s-a transformat intr-una dintre cele mai apreciate marci din domeniu.

Howard a avut un fiu pe nume Ron, care era un impatimit al vanatorii si care si-a adus o contributie majora in crearea de noi produse, in testarea lor si in imbunatatirea permanenta a lor.

In primavara anului 2001, se produce o fuziune cu Facilitator Capital Fund, iar noul presedinte a fost desemnat Patrick Gantert, fostul boss de la LaCrosse Footwear Inc.
In noua asociere, Ron Kolpin continua sa isi aduca aportul direct in productie, deoarece experienta pe care-o avea era una deosebit de importanta.

Kolpin produce o gama foarte variata de produse pentru toate gusturile si necesitatile: cutii de pusca, cutii de depozitare, accesorii si tot felul de produse utile celor care poseda atv-uri. Indiferent daca folositi atv-ul in mod sportiv, sau daca preferati plimbarile in inima padurilor, Kolpin va sta alaturi , punandu-va la dispozitie o gama larga de peste 200 de repere, care va vor ajuta in orice conditii.

Kolpin produce tot felul de echipamente care au ca unic scop siguranta si comfortul dumneavoastra.
Extrem de utile sunt canistrele din plastic pentru combustibil sau apa, cutiile de depozitare cu sau fara scaun pentru pasager, huse pentru atv-uri, plase elastice, aparatori de maini, echipamente de protectie din cele mai diverse, suportii pentru pusca si unelte, etc.

Totodata Kolpin a aratat o atentie deosebita pentru utilajele agricole. Astfel ei au produs o gama variata de accesorii si echipamente ce pot fi utilizate in agricultura si in gospodarii.
In final nu putem spune decat ca producatorul numarul unu in lume in ceea ce priveste marimea gamei de accesorii si echipamente este Kolpin.

Site-uri locale Romania

© 2018 atvrom.ro Toate drepturile rezervate