Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Cutia de depozitare Lock & Ride pentru Polaris Sportsman


Cutia de depozitare Lock & Ride pentru Polaris Sportsman
  01.09.2014

Aceasta cutie de depozitare se instaleaza foarte simplu si sigur in partea din fata a ATV-ului, totul durand cateva secunde datorita tehnologiei Lock & Ride. Asadar o poti monta atunci cand ai nevoie sa transporti ceva si dupa ce ai terminat treaba o demontezi la fel de usor si repede.  Cu acest "cargo box" poti lua cu tine apa, laptop-uri, echipament de ploaie si toate celelelate obiecte de care nu te poti desparti. Praful nu va patrunde inauntru si nici noroiul sau murdaria, dovedindu-se a fi rezistenta si durabila. Luand in calcul spatiul de depozitare limitat pentru un ATV, cargo box-ul este intr-adevar o salvare pentru multi dintre noi.


Lock & Ride pentru Polaris Sportsman


Acest accesoriu are un pret accesibil si vine ca un inlocuitor al suportului din plastic, instalat standard din fabrica pe Sportsman XP(acesta are un design nu tocmai incantator, care are insa o forma ce poate deveni utila in anumite situatii). Montarea se face in 10 minute. Tot ce trebuie sa faci este sa dezinstalezi portbagajul stoc deja existent si sa pui cutia in acel loc ramas liber. Prin scoaterea portbagajului faci un oarecare compromis, renuntand la un spatiu utilitar, insa partea buna este ca ori de cate ori ai nevoie, il poti monta la loc.

Un produs atat de simplist te face sa te intrebi de ce producatorii de 
ATV-uri nu adauga un spatiu mai mare de depozitare, in loc sa ofere optiunea stocarii sub scaun sau a portbagajelor minuscule. In final totul depinde de "muncile" la care iti folosesti ATV-ul. Daca il folosesti cu scop utilitar atunci vei avea nevoie de cel mai mare portbagaj pentru a cara lemne sau saci, insa daca il folosesti recreational, aceasta cutie de depozitare este exact accesoriul (optional insa) de care ai nevoie.


Lock & Ride pentru Polaris Sportsman inside view


 

ATVROM - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate