Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Curata-ti ATV-ul cu Slick Offroad Wash


Curata-ti ATV-ul cu Slick Offroad Wash
  03.11.2014

SLICK Offroad Wash este cel mai bun produs de curatare bazat pe sapun, destinat diverselor parti si componente ale vehiculelor voastre. Producatorul sustine ca acest produs este foarte concentrat si dintr-un pachet de 172 grame (cam cat un sapun normal) veti obtine o solutie de curatat de 4 litri. Acest produs este biodegradabil si este menit sa "atace" murdaria si noroiul si sa ofere un finisaj curat si stralucitor. SLICK Offroad Wash este descris ca si un produs de curatare care se pulverizeaza si se sterge, nefiind necesara frecarea cu o carpa abraziva sau spalarea cu jet sub presiune.

"Pentru majoritatea cazurilor nu va mai fi efectiv nevoie sa frecati componentele sau sa folositi apa sub presiune, actiuni care va pot deteriora vehiculul. SLICK reuseste sa patrunda in mizerie si noroiul intarit si sa va curete ATV-ul fara a lasa reziduuri lipicioase. Tot ce trebuie sa faceti este sa pulverizati solutia, sa o lasati sa se inmoaie si dupa sa o spalati", prezinta producatorul.

Slick Offroad Wash este un produs fara acizi sau fosfati si poate fi utilizat pentru motociclete,ATV-uri,scutere si alte echipamente.


<
ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate