Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Mai curat, mai tanar, mai nelinistit


Mai curat, mai tanar, mai nelinistit
  17.09.2010

For ever young? Am putea spune si asa, pentru ca in felul acesta se vor simti foarte multe componente de ATV, motocicleta dupa ce vor suferi o operatie de intinerire fara durere.

Solutia Forever Black (sau Negru pentru vesnicie, cum ar spune un roman neaos) ar putea fi comparata cu un peeling pe care si-l fac doamnele atunci cand vor sa fie mai frumoase. Aceasta substanta curata in profunzime piesele decolorate fie ele din plastic, cauciuc sau vinyl. Ca sa va dati seama cum e cu aceasta “unsoare”, principiul este cam ca in acea reclama  in carea apare un tanar superb, purtand o camasa neagra, care este veche, dar de fapt nu arata veche, pentru ca e spalata cu nu stiu ce detergent. Cam asa este si aici. Daca aveti o aripa de ATV care a fost candva neagra, dar acum are o culoare de pruna zbarcita, dati cu Forever Black . Respectiva piesa va arata atat de bine incat nevasta va crede ca ati cumparat un vehicul nou, pe timp de criza.

Solutia nu este pe baza de silicon, asa ca, spun producatorii, infrumusetarea nu va fi temporara, ci de lunga durata. Un singur recipient de substanta poate curata vreo 4-6 vehicule.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate