Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Costumul Kathmandu,un plus de caldura pe timpul iernii


Costumul Kathmandu,un plus de caldura pe timpul iernii
  30.10.2014

Setul Kathmandu format din jacheta si pantaloni este potrivit pentru orice motociclist sau atvist, fiind „top of the line” in gama echipamentelor. Prevazute cu membrana waterproof si material rezistent la vant, accesoriile sunt dotate si cu protectii in zona umerilor, a coatelor si a genunchilor.

Jacheta are un design aparte, ceea ce o face sa fie chiar si pe gustul celor mai pretentiosi rideri. Are cinci buzunare exterioare waterproof si o serie de compartimente interioare in care se pot depozita telefonul mobil, portofelul sau alte asemenea „nimicuri importante”. Atat jacheta cat si pantalonii sunt prevazuti cu un sistem de ventilare (la piept, subrat, la genunchi) bine pus la punct si care-si dovedeste utilitatea mai ales in zilele toride iar pentru iarna, au captuseala calduroasa. Gulerul nu permite curentilor de aer rece sa devina dusmani ai riderului in timpul rularii cu motocicleta sau ATV-ul si datorita sistemului de inchidere cu fermoar, se etanseaza perfect. Capsele si sistemul de prindere cu arici se potrivesc designului jachetei. Pentru a asigura un plus de protectie, echipamentul are benzi reflectorizante care cresc vizibilitatea pe timpul noptii.

Un accesoriu interesant de care dispune jacheta este gluga care poate acoperi casca atunci cand ploua, motiv pentru care riderul nu se va confrunta cu situatia neplacuta de a „lua apa”. De asemenea, jacheta este prevazuta si cu un „bidon” de 1.5 litri, atasat in partea din spate, care asigura hidratarea pilotului cu ajutorul unui furtun care se poate folosi chiar si daca se utilizeaza casca integrala.ATVROM SPORT-importator echipamente Kolpin, Goldspeed Racewear,UFO,Nitro,Romica,Gaerne,O'neal

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate