Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Consola centrala iti pastreaza telefonul in siguranta


Consola centrala iti pastreaza telefonul in siguranta
  11.09.2014

Orice spatiu de depozitare este bine-venit. Asadar, o consola centrala este ceea ce va trebuie daca vreti sa dispuneti de un loc sigur si la indemana.


Permite accesul rapid la GPS, la cheile de la masina sau locuinta, la telefonul mobil sau la cafeaua de dimineata. Un avantaj atat de mic si totusi atat de important atunci cand te afli la plimbare cu ATV-ul si orice centimetru conteaza.
Consola centrala, asa cum ii spune si numele, este pozitionata in zona de mijloc, langa scaunul pilotului si al pasagerului din dreapta. Dimensiunile spatiului de depozitare sunt 21"L x 10.5"W x 8"H.

Consola este prevazuta si cu doua cureluse exterioare, din material textil, care permit securizarea unui laptop sau a unei harti. De asemenea, este dotata cu doua spatii pentru depozitarea paharelor sau a sticlelor de bautura. Rezistenta, cu design atragator, consola centrala rezista si celor mai dure conditii de rulare.Gentuta poate fi achizitionata la pretul de 241 euro.ATVROM - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate