Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Comutatoarelor.......adunaaaaaaaaaaarea!


Comutatoarelor.......adunaaaaaaaaaaarea!
  27.07.2010

Asta e cablul de la....asta de la...asta de la.......iar asta este sigur de la......? Sunt atat de multe incat ori de cate ori vreti sa initiati o comanda, va ia timp sa va dati seama care este cel corect pe care trebuie sa-l atingeti. Acum, Kolpin Power Pod cica te scapa de cablurile de pe ATV-ul tau.  Nu te gandi ca ti le taie si te lasa in ceata, ci doar iti ordoneaza toate butoanele pe un singur display, astfel incat sa nu le mai ai imprastiate peste tot.

 

Acest dispozitiv after market permite conectarea tuturor accesoriilor ATV-ului la un singur mini aparat, astfel incat atunci cand vreti sa utilizati troliul, luminile, casetofonul, etc, nu mai pierdeti vremea cautand comutatorul comenzii respective.

PowerPod permite selectarea accesoriilor fata/spate si controlarea tutoror celorlalte comenzi, fara  a avea nevoie de comutatoare aditionale, controleaza pana la cinci circuite de 12v de pe ATV, poate fi montat fie pe ghidonul fie pe rezervorul vehiculului. Dispozitivul este prevazut cu comutatoare care controleaza toate accesoriile electrice ( troliu, lumini, casetofon, sau alte accesorii 12v). Deoarece este expus, dispozitivul nu se va defecta din pricina ploilor sau a razelor soarelui, specifica kolpinpowersports.com.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate