Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Colectia Stylmartin 2011: Modele pentru toti/toate


Colectia Stylmartin 2011: Modele pentru toti/toate
  18.11.2010

Mai este putin pana vine Mos Nicolae. In loc sa va spalati ghetutele, mai bine cumparati o pereche noua. Poate in felul acesta primiti mai multe bomboane. Colectia Stylmartin 2011 vine cu o oferta bunicica de modele din piele, concepute special pentru cei care se plimba pe doua roti. Ghete si pantofi, aveti de unde alege.

Produsele din gama 2011 au si denumiri menite sa atraga atentia. Astfel, cizmele Denver sunt confectionate din piele moale la atingere, dar prevazute cu protectii in zona glezenelor si in partea de deasupra, la contactul cu schimbatorul de viteze. Cizmele au sistem de inchidere cu fermoar si arici si sunt extrem de potrivite si pentru domnisoarele care urca pe motocicleta. Ghetele Legend au un look clasic si vor fi, cu siguranta, pe placul celor care prefera incaltamintea in stil retro. Sistemul de inchidere este optim, cu fermoar, arici si catarame reglabile care permit o fixare perfecta pe picior. Talpa este confectionata din material rezistent, care nu aluneca, oferindu-i pilotului siguranta maxima in timp ce se afla in saua motocicletei si actioneaza comenzile, precizeaza site-ul stylmartin.com.

Foarte moderne si in tendinte, aceste accesorii sunt, cu siguranta, pe gustul multor motociclisti care vor sa arate bine si cand ruleaza prin oras si cand coboara sin saua „bidiviului”.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate