Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Cizmele off-road Maverik Fly Racing ATV


Cizmele off-road Maverik Fly Racing ATV
  16.09.2014

Cizmele pentru ATV-isti de la Maverik au un design cu 3 catarame, avand astfel o inaltime medie, perfecta pentru confort si performanta maxima in timp ce va plimbati cu ATV-ul. Cu o lungime de 28 cm, aceste cizme sunt cu aproximativ 7-10 cm mai joase decat alte cizme off-road.


Cizmele off-road Maverik Fly Racing ATV - 1

Sistemul de inchidere este ajustabil si prezinta mai multe curele de siguranta. Partea superioara este fabricata din piele rezistenta la caldura, iar branturile sunt detasabile si pot fi inlocuite.
Talpa ATV/Enduro Vibram are cusatura dubla si va ofera tractiune maxima. Cizmele Maverik reusesc sa ofere o multime de avantaje cu multiple functionalitati si la un pret accesibil.

Gama de echipamente Fly Racing a fost creata special pentru aventurile in aer liber, in nisip, zapada sau noroi. Aceste cizme sunt perfecte pentru orice pilot, de la cei amatori pana la cei mai experimentati. Designerii Maverik au reusit sa creeze aceasta gama de produse dupa ore de munca petrecute atat la masa de desen cat si pe traseu, pentru a obtine produse inovatoare si utile.ATVROM - importator ATV Arctic Cat, Can-Am, CFMoto, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate