Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Cizmele Off-Road AXO Dart, calitate superioara la un pret accesi


Cizmele Off-Road AXO Dart, calitate superioara la un pret accesi
  03.05.2010

Noile cizme Axo Dart sunt inspirate de modelul Prime, insa sunt recreate pentru o valoare maxima cu un pret mai acceptabil. Diferenta de pret intre cizmele din segmentul premium si cele medii este in jur de 300$, insa riderii care doresc o cizma flexibila si usoara se pot indrepta fara griji si inspre produse mai accesibile ca pret, calitatea acestora fiind ridicata datorita tehnologiei de ziua de azi.

Sistemul de inchidere cu catarame functioneaza foarte bine, iar curelele sunt ajustabile, ambele putand fi inlocuite daca aveti nevoie. Forma cizmei si modul in care imbraca tibia, ofera o protectie foarte buna in partea frontala dar si pe laterale. Pielea este imbracata in poliuretan, existand si diverse orificii pentru ventilatie.

Talpa exterioara este flexibila si are o prindere buna, fiind rezistenta la incercarile zilnice pe off-road, iar partea interioara este confortabila. Cu o greutate de 1.85 kg, cizmele Dart se lupta cu siguranta pentru un loc in "categoria foarte usoara".

Cat despre design, acesta este un atu clar, cizmele semanand foarte mult cu modelul mai scump, Prime. Pretul este in jur de 185 $ si gasiti mai multe modele si pe
www.axo.com.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate